BM_Background_2.jpg
BM_Background.jpg
BM_Background_2.jpg
BM_Background_2.jpg

Mästare på budservice


Beställ bud på
040-30 62 61

boka bud online

SCROLL DOWN

Mästare på budservice


Beställ bud på
040-30 62 61

boka bud online

 

Mästare på budservice

Det är inte vi som säger så, det är faktiskt våra kunder. 
För oss är budservice mer än att hämta och lämna i tid – vi är din man på plats
och det intryck vi gör blir också ditt. Det är ett förtroende vi tar på största allvar.

 
BM_Background.jpg

Snabba leveranser


Snabba leveranser


 

SNABBt, personligt
och miljövänligt

Det är enkelt att beställa bud av oss. Med ett team som har arbetat länge ihop och som tillsammans har erfarenheten som krävs för att minimera din tid från beställning och hämtning av budet – till leverans hos din kund.

Att vara i tid är en självklarhet för oss. Därför lägger vi all vår kraft på att bemöta dig och din kund på ett personligt och trevligt sätt – det är helt enkelt vårt viktigaste uppdrag.

Självklart är miljön lika viktig för oss som den är för dig. Vi vet att vi befinner oss i en bransch som inte är den bästa för miljön. Därför gör vi dagligen medvetna val för att minimera vår påverkan på den. Noga uträknade körsträckor, samkörning av bud, energisparande körning och bra bränsleval är vår vardag.

Skicka dina bud med oss – så ser vi till att din kund blir nöjd med din leverans.
Då vet vi att även du blir det.

 
BM_Background_2.jpg

Tid


Du väljer när vi ska leverera ditt bud

 

Tid


Du väljer när vi ska leverera ditt bud

 

 

Behöver det gå fort,
är det ganska bråttom
eller är det inte
bråttom alls?

Beroende på hur snabbt du vill ha ditt bud levererat har vi gjort det enkelt för dig att välja vilken typ av bud du ska beställa. Och det är så här enkelt – en timmes bud tar en timme, två timmars levererar vi inom, just det, två timmar och fyra timmars levererar vi alltså inom fyra timmar.

Är det inte brått överhuvudtaget kan du beställa en slinga. Det innebär ett betydligt lägre pris och eftersom ditt bud samåker med andra paket och pallar gör du även miljön en liten tjänst.
Har du ditt bud redo och du beställer din slinga innan klockan 10.00 så levererar vi den innan klockan 16.00 samma dag. Beställer du efter klockan 10.00 så levereras det senast klockan 16.00 dagen efter.